Gempar Gambar Panas Berapi: Pengacara Radio Popular Dipeluk Gadis Jelita Di Kelab Malam... Berpoya2 Sakan

Perghhh.. Meletup! Betul ker ini gambar Ikhwan Hot FM yang dikatakan sedang berseronok dua ronok dengan gadis di 9mm, The Zon, Johor Bahru? Ramai yang menyangka ini adalah Ikhwan Hot FM tetapi sejauh mana kebenaran gambar tersebut masih belum dikenalpasti.Menurut info, gambar nie sebenarnya diambil daripada facebook seorang gadis yang secara kebetulan sedang menyambut hari kelahirannya di kelab disko tersebut. Kalau dilihat dari gambar memang nampak Ikhwan Hot FM ni sedang berseronok sakan dengan temannya di 9mm.

Tapi sejauh mana kebenarannya kita tunggu jawapan Ikhwan Hot FM mengenai isu gambar panas dia ni.Boleh jamin selalu akan ada penafian. Tapi perkara itu benar, perkara ini lambat laun akan diketahui juga oleh orang ramai. Apa pun kita tunggu jer lah jawapan Ikhwan Hot FM mengenai gambar panas dia berpoya-poya dengan gadis ni.

Kredit Gambar Tanpa Prejudis! mediamalaya.com

3 comments:

  1. hiburan dunia.. balasan akhirat...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..bolehkah kiranya tuan empunya blog nie link kan blog saya kat blog nie..saya dah link kan blog tuan di blog saya.Ni link blog saya http://komenkutoyou.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.