Panas Berapi!! Isteri PM Najib Perolehi Cucu Lelaki Semalam....

Fazley memangku Piyush selepas dilahirkan pada 9 September 2011. - Foto ihsan FAZLEY

PETALING JAYA: Penyanyi lagu Asmara Ini, Fazley Yaakob, 33, menganggap tarikh 9 September 2011 sangat unik kerana anak ketiganya, Piyush lahir pada hari yang sama dengan anak kepada adik ketiganya, Faizal.

Menurut Fazley, anaknya dan anak Faizal turut dilahirkan di sebuah hospital swasta yang sama di Kuala Lumpur.

“Saya rasa gembira kerana ibu dan bapa saya menerima dua kelahiran cucu baru serentak. Isteri saya dan isteri Faizal seperti berjanji pula untuk bersalin pada hari ini (Jumaat).

“Jantina kedua-dua bayi itu juga lelaki. Memang sebolehnya mereka nak hamil dan bersalin sama-sama. Tak sangka pula hajat mereka tercapai,” kata Fazley ketika dihubungi mStar Online di sini, Jumaat.

Anak ketiganya itu dilahirkan pada pukul 9 pagi, secara pembedahan seberat 3.3 kilogram. Bagaimanapun Fazley enggan mengumumkan nama penuh anaknya sehingga nama tersebut didaftar di Jabatan Pendaftaran Negara.

“Saya sudah ada nama anak tetapi tak mahu beritahu sekarang. Saya hanya boleh berikan nama timangannya iaitu Piyush.

“Anak saya ini dilahirkan lebih besar daripada dua anak yang dilahirkan sebelum ini dan mempunyai lesung pipit di pipi,” katanya suami kepada Azrene Soraya, 32, ini lagi.

Fazley menambah, kelahiran anak ketiga ini mungkin merupakan kelahiran yang terakhir memandangkan doktor menasihatkan isterinya agar berehat daripada hamil lagi disebabkan ketiga-tiga anaknya dilahirkan secara pembedahan.

“Saya bersyukur kerana dikurniakan tiga orang anak lelaki dan memang selepas berkahwin, saya dan isteri mengidamkan tiga hingga empat orang anak lelaki. Tetapi kami tidak menolak sekiranya dikurniakan rezeki anak lagi dan menerima anak perempuan,” ujarnya yang turut merancang untuk membuat kemunculan semula dalam bidang nyanyian selepas tiga tahun.

Katanya, album kelimanya yang berjudul Lima akan diterbitkan pada November depan termasuk sebuah lagu yang memuatkan suara anak-anaknya berjudul Lagu Dari Papa.

“Saya menamakan album itu dengan tajuk Lima kerana album ini merupakan album saya yang kelima dan kebetulan jumlah ahli keluarga saya menjadi lima orang

Anaknya yang pertama, Ahmad Fariedz (Payish) yang berusia 2 tahun 11 bulan juga dilahirkan pada bulan Syawal manakala anak keduanya, Ahmad Fieradz (Piyash) kini berusia 1 tahun 5 bulan.


Sekadar Berita Lama (SUMBER)


Ini lah anak perempuan Datin sri Rosmah Mansur yg di katakan tidak di peduli kan...dan menjadi kontroversi kemarahan Datin Rosmah Mansur kerana perkahwinan ank perempuan nya bersama bekas suami pertamanya dahulu.Azrene dan Dr. Fazley…Sah berkahwin…Dr. Fazley bila ditanya, dengan tersenyum memberitahu wartawan bahawa Azrene Soraya (anak Datin Seri Paduka Rosmah Mansor) adalah isterinya.

1 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.