Heboh Giler!!! Ally Iskandar Merisik Student Korea... Ayunya Wajah Budak Nie....

Khabar angin bertiup kencang mendakwa pengacara TV popular Ally Iskandar telah mendapat pengganti kekasih hatinya yang telah terputus. Malah baru-baru ini, dia juga dikatakan telah pergi merisik seorang gadis manis yang berasal dari Terengganu.

Menurut sumber gosip tersebut, gadis Terengganu yang dinyatakan itu adalah seorang pelajar yang pernah belajar di Korea. Bagaimanapun, tidak dipastikan sama ada beliau sudah tamat belajar atau belum.

Ketika majlis merisik tersebut, sayugia dinyatakan olehnya... Ally dilihat memakai baju Melayu warna putih purple cream. Disebabkan itu, ramai yang berteka-teki mengatakan bahawa gadis tersebut kemungkinan adalah Farah Lee, memandangkan mereka berdua pernah bergambar bersama.

Lebih menguatkan dakwaan, latar belakang sekeping gambar Ally yang berada di rumah gadis tersebut sama dengan latar belakang rumah Farah. Benarkah begitu? Jawapannya, hanya Ally sahaja yang mampu mengetengahkan rahsia tersebut..!!

Sedikit mengenai Farah Lee -
Birthday: March 12, 1989
About: Live for Allah. Die for Allah
Description: A Caliph of Allah. An ummah of Rasullullah. A Da'ie. A third year Mechanical Engineering student in South Korea.
General Information: I am pleased with.. Allah as my Lord, Islam as my religion, Muhammad as my Prophet.

Sedikit mengenai Ally Iskandar -
Nama penuh: Ally Iskandar Mohd Mardzi
Pekerjaan: Pengacara dan penerbit TV3
Info: Dilahirkan pada 13 Januari 1976 di Kuala Lumpur dan dibesarkan di Gong Badak,Kuala Terengganu serta menetap di Petaling Jaya, Selangor. Merupakan anak kedua daripada 7 orang adik beradik. Memegang ijazah Sarjana Muda Bahasa Inggeris dan Pengajian Filem University of The Pacific, Stockton, California, Amerika SyarikatKlik untuk imej besar...

Farah... amat menyukai kanak-kanak...Gambar atas: Latar belakang merah jambu dan tikar getah (anak panah) yang didakwa sama dengan latar belakang dalam gambar Ally merisik (gambar bawah)...


0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.