David Teo Selesaikan Kontroversi Tentang Bonus - Shaheizy Sam Berpuashati

david teo

David Teo berpendapat ada pihak yang cuba timbulkan kontroversi

Shaheizy Sam berpuas hati dengan apa yang dia dapat ketika majlis pemberian bonus tersebut. Begitu juga dengan lain-lain penerima, seperti Bob (Ismail Bob Hashim) yang mendapat sebuah kenderaan, juga yang lain-lain

Itulah jawapan Ketua Pengarah Operasi Metrowealth, David Teo bila diajukan mengenai khabar angin yang mengatakan Shaheizy Sam bakal meninggalkan Metrowealth kerana tidak berpuas hati dengan bonus yang diberikan.

Apabila ditanya tentang mekanisma pemberian bonus tersebut, David Teo tidak mahu menjelaskan kerana mengganggap itu adalah rahsianya dengan penerima dan taktik dia menjalankan bisnes.

Yang penting kedua-dua belah pihak berpuas hati dengan bonus yang diterima daripada syarikat produksi tersebut. David Teo menetapkan bahawa filem yang melepasi target box office (RM4 juta) layak untuk menerima bonus tahunan.

Lagi yang peliknya menurut David Teo isu tidak puas hati itu disampaikan oleh orang lain dan bukan penerima sendiri. Nampaknya macam ada pihak yang cuba menghuru harakan keadaan, mungkin sebab jeles dengan Shaheizy Sam yang menerima sebuah rumah mewah dari Metrowealth.


Sumber: LimauAis

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.