Gambar2 Demo Bantah Konsert Adam Lambert Di Bukit Jalil


Oleh: Pria Malaya

Nampaknya kerajaan Umno langsung tidak peka sensitiviti umat Islam..dalam keadaan negara meruncing dgn masalah akhlak dan moral sehingga terpaksa diwujudkan sekolah anak luar nikah di Melaka, konsert haram ini terus dibenarkan tanpa sekelumit nada kesal terhadap apa yg berlaku..

Penulis bersetuju dengan Naib Presiden PAS, Datuk Mahfuz Omar yg mempertikaikan tindak tanduk 40 ulamak Umno yg dilihat bias dan seolah-olah membela kerajaan (baca di
SINI)..memang jelas kalian adalah 'ulamak bisu'..jika DAP yg tak paham Islam melakukan perbuatan menyalahi Islam, disergah dan dimarahinya..tetapi Umno yg jelas Islam melanggar hukum Islam, kalin senyap membisu..sungguh hipokrit perjuangan kalian!

Penulis sebenarnya mahu sahaja menerbitkan artikel 'mengajar' dan 'membalun' cukup2 geng '40 ulamak muda' Umno sebelum ini, namun penulis tangguhkan dahulu niat penulis..penulis cuba bersangka baik, 40 ulamak muda Umno ini mungkin sedang berusaha menasihat dan memperngaruhi kerajaan supaya membatalkan konsert ini, namun bukan setakat langsung tiada kenyataan rasmi dibuat, malah konsert ini dibiarkan berjalan tanpa sebarang suara kesal dan marah terhadap apa yg berlaku..

Akhir kalam, sebelum korang tengok gambar2 di bawah, sila lihat dua link di bawah sbg info tambahan:
-
Anak Mahathir sokong gejala homoseksual (gay/les) atas dasar hak individu
-
Kenali Siapa artis gay Adam Ambart (video inside)

Semoga Allah membebaskan Malaysia dari bala dan bencana akibat kerosakan yg dibuat oleh hamba2-Nya..semoga Allah mengampuni kita...wallahua'lam..


Konsert 'gay': PAS, siswa berhimpun di stadium

Kira-kira 200 anggota Pemuda PAS dan aktivis kumpulan mahasiswa Islam malam ini antara yang hadir ke konsert artis 'gay' Amerika Syarikat Adam Lambert.

Bagaimanapun, kehadiran mereka bukan untuk berpesta, sebaliknya bagi menyatakan bantahan terhadap artis tersebut, antaranya dengan mengoyak dan memijak poster artis American Idol itu.

Sejak 7.30 malam, mereka berkumpul di sebuah surau, kira-kira 300 meter dari Stadium Bukit Jalil - tempat program itu berlangsung.

Mereka kelihatan menunaikan solat Maghrib berjemaah sebelum berarak beramai-ramai ke stadium berkenaam.

Dipimpin Ketua Pemuda PAS Nasrudin Hassan, mereka bertakbir dan melaungkan pelbagai slogan anti artis tersebut, antaranya "bantah artis gay' dan "bantah Adam Lambert".

Kehadiran mereka disambut kira-kira 30 anggota FRU yang mengawal sekitar pintu masuk bagi mengelakkan kumpulan tersebut menyerbu ke dalam stadium.

Bagaimanapun tiada sebarang insiden tidak diingini berlaku apabila mereka mematuhi arahan polis yang tidak membenarkan sebarang poster dan kain rentang dipamerkan terlalu hampir dengan stadium berkenaan.- MK

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.