Gambar2 - Parang Sudah Diasah Untuk Menghambat Lim Guan Eng : Beginilah Layanan Rakyat Johor Terhadap Ketua Menteri P/Pinang... Tapi Ada Lagi Yang Paling Hebat!!!!

v

Beratus penduduk Segamat (Pencacai UMNO kot..) yang berkumpul sejak petang tadi melakukan demo aman dihadapan Restoran Siang Kee Kg Abdullah Segamat bagi membantah kedatangan Ketua Menteri Pulau Pinang Lim Guan Eng ke Segamat, Johor.


Bagimanapun beratus penduduk Segamat itu hanya berani menyalak diluar saja.. kerana ada beratus-ratus lagi rakyat Johor yang menantikan kehadiran Guan Eng didalam Dewan tersebut dan Guan Eng berjaya memasuki dewan dengan selamatnya..Sumber gambar : KL Pos, Pulakdah dan Kami Benci Saiful Bukhari

1 comments:

  1. kesian dengan anak muda yang ikut united malays no otak ni...pemimpin2 semua duduk dikl main golf sana sini,cuti luar negara kamu jadi pencacai murahan konon patriot negara...damn u....sedar diri sikit la setakat merempit,upah rm50 naik semangat taik ayam sekejap,rentikan la,ketua2 kau melanun sana sini..cuba guna akal Allah beri tu dapat berfikir secara rasional,jika tidak kau terjun sorang2 dalam sungai segamat tu nanti bolih c najib kat kuala muar....bodoh!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.