BUKTI BERASAP!!! Misteri Video Seks Mustafa Ali Akhirnya Terbongkar... Jom Terjah!!Cuba anda perhatikan betul-betul peha Mustafa Ali, boleh transparent hingga nampak sisi meja. Nampak sangat video ni di edit oleh blogger Umno bagi mengaibkan pemimpin tertinggi PAS ini.
Oleh kerana sudah tiada modal, rakyat semakin tolak Umno BN dan penghujung hayatnya sudah tiba. Puaj-puak Umno menjaja video dan gambar seks pemimpin Pakatan Rakyat bertujuan supaya rakyat percaya.

Namun menjadi sebaliknya, rakyat semakin muak dengan politik lucah dan tidak berakhlak ini. Buktinya rakyat semakin membenci dan menolak Umno BN.

Rakyat mahu politik yang bersih dan berwawasan bagi membela rakyat, bukannya bikin video dan gambar untuk mengaibkan individu-individu tertentu.

4 comments:

 1. .......dan dicelah peha ini jugak akan disodok dengan BULUH RUNCING hingga kehati bagi PENZINA Laknatullah macam dalam Semerah Padi Takbir!Takbir!Takbir!

  ReplyDelete
 2. macam mana umno dapat video tok pa pakai spender untuk di edit ke bilik lain.............

  ReplyDelete
 3. macam macam org sanggup buat kalo nak menang. Menakutkan bila fikir balik apa pula video yang dorang akan upload masuk yutube selepas ni... aduhaii

  ReplyDelete
 4. kalaulah video boleh diedit..wat video saya 1..tgh jd presiden amerika

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.