Terkini!! Benarkah Ribuan Warga Myanmar Terima Kerakyatan Di Stadium KLFA?? Ini Buktinya, Jom Terjah!!Berikut adalah pendedahan berani mati oleh blog King Jason. Blog ni mendedahkan bukti bergambar susulan pendedahan di fb Shirley Gabriella (bacasini). Lihatlah bukti bergambar yang di dedahkan blog King Jason...


Skandal IC kepada PATI Burma di stadium Cheras?

Benarkah pendatang asing Burma di beri IC dalam projek memberi kerakyatan dan IC di Stadium KLFA Cheras? Berselindung di sebalik status pelarian United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR) ? Jangan korang tanya bagaimana gua tau skandal projek MEMBURMAKAN negara kita,Tapi tanya kenapa semua ni berlaku dan mengapa pemimpin PR tak peduli isue nih?


Bolehka gua percaya skandal ni tidak mempunyai kaitan dengan PRU13 yang akan datang?Sepanjang gua berada di sana,dan menemuramah Burma2 ini,soalan gua berkisar kepada apa yang sedang mereka tunggu..jawapan mereka adalah sedang menunggu proses pendaftaran IC !! what the fuck !!!dalam hati gua rasa marah bila mengetahui projek kementerian BN nih..

So rakaman sulit video selama 10 minit adegan gua temuramah dan di halau apabila cubaan masuk ke dalam stadium ada dalam simpanan gua. Muka muka petualang Melayu yang menjadi pencacai regim BN tersimpan rapi dalam simpanan gua untuk backup gua sekiranya terjadi apa apa pada gua..

Isu ini gua dah tahu 1 hb lagi.. operasi ini melibatkan hampir 10 ribu PATI,sebab itulah proses ini memakan masa selama seminggu!!!
Burma burma... Burmalah!!!ha ha ha

mampus Melayu mcm nih...


Burma yang menanti untuk mendapat ICSiapa BN untuk menang PRU sanggup
gadai kedaulatan negara !

Burma akan mengundi~ Tahniah
p/s : Wah.. best.. gua nampak kelibat ketua bahagian umno der!!siapa dia? biarlah jadi rahsia gua!!

Lagi Bukti Beserta Video : SINI 

2 comments:

  1. salah ni , jangan ler sebar fitnah mcm ni . how do i know it was a blatant lie? they are looking for volunteer to assist them and a few of my ngo friend participated. they work like hell until past midnight for free and suddenly i saw your insulting article.get your facts right , let the pleasure of getting the fact right be at your end

    ReplyDelete
  2. http://www.lifutushi.com/2012/11/pati-burma-dapat-ic-percuma-kat-stadium.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.