HANGIT!!! Aura Abby Abady Mewarnai Kempen PRK N20 Sg Limau Terlalu Hebat!! Ulama Muda UMNO Pun Turut Bebal Dengan Abby.. Jom Terjah!!!
Terkini... Abby Abadi dan suami turut turun berkempen untuk calon pas bagi pilihanraya kecil N.20 Sungai Limau, Ustaz Mohd Azam bin Samat. Semalam bertempat di UPU Sedaka diadakan "Program Santai Bersama Selebriti". Program ini  mendapat sambutan yang hebat dan menggalakkan dari para pengundi dan masyarakat. 


Proram bermula selepas Solat Asar dan berakhir sebelum Maghrib. Rata-rata peminat Abby Abadi tidak puas menatap wajah terkini selebriti yang telah berhijrah ini.Program juga disertai dengan penampilan bersahaja Leman Raja Lawak yang sangat-sangat bersemangat berkempen.

Manakala jika kita lihat para blogger Barisan Nasional amat anti dengan penampilan Abby Abadi, bukan setakat itu sahaja Ulama Muda Umno juga turut sama 'TAKUT' dengan aura Pelakon popular, Abby Abady.Di bawah ini gambar-gambar yang sempat dirakam dengan ihsan sahabat2 di "Program Santai Bersama Selebriti" 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.