Terkini!!! Gambar Bukti Amy Search Bankrap Tersebar Di Internet, Ini Jawapan Abang Amy Search.. Jom Terjah!!!


“Tak, tak,” ujar Amy sebelum segera meletakkan panggilan telefon ketika ditanya mengenai khabar bahawa dia  sudah diisytihar muflis.

Khabar itu ternyata mengejutkan ramai apabila sebelum ini, dua penyanyi- Aweera dan Farah Diana Anuar turut dikatakan muflis, namun Farah sehingga kini masih belum memberi sebarang penjelasan.


Perkara tersebut didedahkan oleh sebuah portal hiburan yang difahamkan mendapat salinan surat pengisytiharan muflis penyanyi berusia 55 tahun itu.

Apatah lagi, ia turut dilengkapi nama penuh Amy iaitu Suhaimi A Rahman, bersama nombor kad pengenalannya.

Menurut beberapa sumber, vokalis kumpulan Search itu dipercayai gagal untuk menyelesaikan sejumlah hutang yang dipinjamnya bagi menjayakan konsert jelajah kumpulan Search sekitar 2009.

Justeru, perkara tersebut telah dibawa ke mahkamah dan keputusan yang dikeluarkan telah menyebabkan Amy muflis. Namun sejauh mana kebenaran berita ini, hanya dapat disahkan oleh Amy sendiri.

Gambar bukti Amy Search muflis atau bankrup telah tersebar di internet. 

Terkini, kecoh apabila sebuah portal hiburan tempatan Rotikaya telah mempaperkan bukti dokumen yang menyatakan bahawa Amy Seacrch atau nama sebenar Suhaimi Bin Abdul Rahman telah diishtiharkan muflis oleh Makhamah Tinggi Malaya.

amy search muflis

Dakwaaan Amy Search Muflis


Menerusi petikan laman forum Cari dan Rotikaya, Amy Search didakwa telah gagal untuk selesaikan satu hutang enam angka yang berkaitan dengan sebuah konsert jelajah kumpulan Search sekitar 2009 yang lalu dan perkara ini telah pun dibawa ke mahkamah sehingga beliau di’isytiharkan muflis.

Gambar Bukti Amy Search Muflis Bankrup

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.