WOW!!! (Gambar2) Aksi2 Romantik Datuk Siti Nurhaliza Dengan Datuk K Setelah Sembuh Dari Kecederaan, Sedang Bercuti di Bali Indonesia... Jom Terjah!!
Sejak sembuh dari kecederaan akibat kemalangan motosikal di New Zealand tahun lepas, hubungan Datuk K dan Siti Nurhaliza semakin intim dan lebih mesra. Mereka berdua ibarat pasangan kekasih yang baru mula bercinta kerana seolah-olah tidak mahu berenggang antara satu masa lain.Baru-baru ini, Datuk Siti telah berkongsi beberapa keping gambarnya di akaun Instagram ketika sedang bercuti di Bali, Indonesia bersama suami tercinta, Datuk K. Percutian tersebut memang dirancang oleh Datuk Siti sendiri untuk mengeratkan lagi hubungannya dengan suami yang amat disayangi. Jom layan beberapa gambar aksi romantik Siti Nurhaliza dan Datuk K.1 comments:

  1. siti yg diberi kemewahan dan kasihsayang yg melimpahruah masih tidak mengandung anak sendiri.seorang yg kukenal ada suami yg tak bg nafkah cukup dan sering dimaki hamun ada anak 8 skrg pregnant lagi!ALLAH maha mengetahui.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.