Pening!!! Bendera PAS Punya Pasal, Pengerusi JKKK Boleh Hantar Surat Rasmi, Power Sangat Ka??.. Jom Terjah!!Apa la punya double standard.

Padan la mazlan aliman bengkek. Baca bawah neh sat ;

Bendera PAS disuruh turun, bendera Umno tak apa!

Sejak wujudnya Umno, tiada siapa ganggu bendera Umno dan BN di pasang di mana2. Sampai lusuh dan koyak tak ada yang peduli. Pasang di premis masjid surau pun tidak mengapa. Kata jangan politikkan rumah ibadah, langgar semacam sahaja.

Kedudukan parti politik sama sahaja di sisi perlembagaan persekutuan. Tiada yang membezakan antara BN atau Pakatan Rakyat.

Tapi kerana ketaksuban dan jahil perlembagaan, ada Pengerusi JKKK seperti bukti surat yg saya lampirkan bertindak tidak cerdik. Arah bendera PAS diturunkan, atas alasan ianya dinaikkan dlm kawasan JKKK.

Kesian pada Pengerusi JKKK seperti ini, ketinggalan zaman.....

Sumber ;  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=291292960988358 set=a.216576541793334.47838.100003229707933&type=1&ref=nf

Bagi pandangan aku JKKK tak payah la bias. Rileks sudah la. Memang la mana2 parti politik akan meletakkan bendera mereka di mana2. Berlapang dada dah la. Macam la pas pergi letak bendera dorang kat atas bangunan umno. Setakat kat pagar besi ka dawai besi ka apa segala besi ka rileks sudah la.

Bukan nak tuduh2 tapi biasa JKKK macam neh mesti pro umno punya. Confirm. Surat jek cantik. Ayat jek baik. Tapi padahal penuh dengki. Kalau tak dengki daripada dia suruh turunkan bendera pas baik dia naikkan bendera umno duduk sebelah bendera pas. At least dengki macam tue boleh kita terima sebab sama2 diberikan hak untuk berkempen daripada dengki macam neh. JKKK.. jkkk.. korang neh memang apa pun tak boleh la..

kah kah kah

Read more: amenoworld

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.