Video: Insaniah, Universiti Ummah : Kenapa KUIN @ Insaniah sering menjadi fokus media perdana? Jom Terjah!!!Sedih dan pilu terasa di hati ini , Kerajaan Pembangkang (UMNO KEDAH) hanya ingin memperburukkan dan memperlekehkan usaha Kerajaan Negeri untuk memajukan Kolej Universiti Insaniah yang tercinta.. 

Memadai diceritakan antara kejayaan Ustaz Azizan bersama kerajaan Pakatan Rakyat ini ialah berjaya membangunkan Kolej Universiti Insaniah dengan penambahan bangunan baru di Kuala Ketil dan peningkatan mata pelajaran yang ditawarkan.

Jika dilihat inilah 2 point utama yang patut di war-warkan.... kejayaan membina kampus baru untuk mengatasi kesesakan dan peningkatan pelajar serta memberikan tawaran yang berlipat ganda untuk anak-anak kedah belajar di universiti..

Sebelum ini, selama 12 tahun di bawah kerajaan lama, hanya 7 subjek ditambah sedangkan di kala pemerintahannya selama dua tahun ini, sudah 42 subjek baru diperkenalkan.. Kami Boikot Buletin Utama TV3 yang menjadi alat komunikasi UMNO.. Menyebarkan Berita Palsu !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.