TERKINI DARI SEDAKASEJAHTERA.COM

Jom Tengok Teknik2 Mencuri No PIN Kad ATM Di Malaysia - Anda Harus Berhati2

Inilah cara-caranya bagi seorang Malaon untuk mencuri nombor kad ATM anda. Perhatikan kronologi gambar-gambar di bawah dan lihat bagaimana mereka melakukannya

Penjahat memasang alat pada mesin ATM
Sungguh teliti kerja dia ni
Sorang lagi cover line kat luar
Ini pula mangsa pertama mereka..
Setelah selesai melakukan transaksi, anehnya kad ATM tak boleh dikeluarkan dari mesin itu. "Tertelan".

Penjahat ni datang kononnya nak beri bantuan

Penjenyah yang kononya 'baik hati' ini meyakinkan mangsanya bahawa cara mengeluarkan kad ATM adalah dengan menekan nombor PIN dan ketika itu dia akan menekan tombol "Cancel""Enter". Dia ingin tahu berapa nombor PIN si mangsa ini. Pada gambar ini boleh kita lihat ada tombol yang ditekan oleh si mangsa.
Setelah berusaha berkali-kali si 'Penolong' akan meyakinkan mangsa yang kadnya sudah benar-benar tertelan oleh mesin ATM dan menyarankan kepada mangsa untuk menghubungi pihak Bank.


Sambungannya Di Sini

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

Murah Giler: Sapa Nak Order Klik Image

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.